Innovatief Industrieel Ontwerpbureau

Innovatief Industrieel Ontwerpbureau | Brisk Design

Ontwerpbureau Arnhem

Jouw Partner in Innovatief Productdesign: Brisk Industrieel Ontwerpbureau

Welkom bij Brisk Industrial Design, waar we ons inzetten voor het creëren van geweldige productontwerpen. Bij ons staat jouw visie centraal, en we zorgen voor creatieve en functionele oplossingen die voldoen aan jouw behoeften.

Onze Aanpak voor Industrieel Ontwerp

Bij Brisk geloven we in inventief industrieel ontwerp. Ons gedreven team van deskundige ontwerpers combineert stijl en bruikbaarheid om aangepaste ontwerpen te maken die perfect passen bij jouw ideeën. Van het initiële concept tot het uiteindelijke product streven we naar vernieuwing en precisie. In elke stap sturen wij aan op prototyping. Zo komt je idee in no-time tot leven.

Neem contact op

Onze Services

  • Productontwerp: We zetten ideeën om in realiteit met oog voor detail, esthetiek en gebruiksgemak. Een product moet goed werken, en er mooi uitzien.
  • 3D-geprinte Prototypes: Snel en nauwkeurig prototypen met behulp van diverse productiemethoden zoals 3D printen. Een idee komt pas echt tot leven als je deze fysiek in je handen hebt.
  • Industrieel Ontwerpadvies: Expertise en begeleiding gedurende het volledige ontwerpproces. Mechanische engineering, kunststof engineering en productieadvies. Met onze partners kunnen wij ook de beoogde serieproductie op ons nemen.

Onze Projecten

Ontdek onze inspirerende projecten en bekijk enkele van onze meest succesvolle ontwerpen. Elk project weerspiegelt onze passie voor innovatie.

Cases

Onze klanten zijn helemaal Brisk

Luuk van der Heijden, Eigenaar Cedexis Medical Eyewear

Dankzij Brisk kunnen we met korte doorlooptijden flexibele klant specifieke eindproducten produceren. Vanwege de hoge mate van technische kennis is Brisk in staat om uiterst efficiënt, realistische oplossingen te bedenken die makkelijk te implementeren zijn in ons productieproces.

Jorgen Willemsen, TataSteel / SAB Profiel

“We kunnen altijd bij Brisk terecht voor onze technische ontwerpen in 3D-prints. Ze begrijpen onze wensen, daarom vinden wij onze samenwerking heel waardevol!”

Liane Elshout, Sr. Product Developer / TiSento

“Het is prettig om met Brisk samen te werken. Ze zijn professioneel en de communicatie duidelijk en adequaat.”

Frank Elbersen, Sales engineer / Oceanz

“Met Brisk Industrial Design heb ik zeer plezierig samengewerkt aan een aantal gezamenlijke engineeringsprojecten. Ze werken doelgericht en staan voor wat ze doen. Brisk weet dit te combineren met een grote mate van creativiteit en inlevingsvermogen aangaande de wensen van anderen. Het is boeiend en plezierig samenwerken.”

Bekijk meer reviews

Neem Contact Op voor Vernieuwend Industrieel Ontwerp

Een frisse wind in de maakindustrie en productontwikkeling. Wij geloven dat alles kan, mits de wensen van elke schakel in de keten goed in kaart gebracht is. Omdat wij zelf niet produceren zijn wij onafhankelijk. Dat is onze propositie.

Benieuwd naar wat Brisk voor jouw ontwerpproject kan betekenen? Laten we samen aan de slag gaan! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze expertise in industrieel ontwerp op maat.

Neem contact op

Waarmee kunnen we jou helpen?

Waarmee kunnen we u helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte