Cases

Toonaangevende producten waar we trots op zijn

Case Cedexis

Ontwerp en engineering medische videobrillen

Ontwerp en engineering medische videobrillen Ontwerp en engineering medische videobrillen door Brisk Industrial Design. De maatschappij verandert continu en de zorg verandert mee. Innovatieve technologieën worden steeds vaker omarmd. Om de afhankelijkheid van ‘vaste’ beeldschermen en de negatieve gevolgen daarvan voor zowel de patiënt als de specialist te verkleinen, zijn videobrillen veel toegepaste oplossingen binnen […]

Bekijk case

Case TenneT, Pommec, 2ba

3D geprintte schaalmodellen

Allereerst werkten we alle individuele onderdelen uit tot in detail, zodat de ontwerpen geschikt zijn voor de 3D-printer. Let eens op de vloerplaat in de capsule, met de details in het reliëf. Of het elektriciteitskastje, dat lijkt toch net echt?

Bekijk case

Case Linden B.V.

Design robuuste bewakingsmonitor

Hoe garandeer je de luchtveiligheid in cabines van zware machines? Hiervoor biedt Linden B.V. dé oplossing: een geavanceerd filtersysteem met bijbehorende bewakingsmonitor.

Bekijk case

Case VAUG

Ontwikkeling VAUG videobrillen

Brisk videobril design en engineering. Brisk Industrial Design ontwierp de behuizing en mechaniek van de VAUG.

Bekijk case

Case Depositray

Ontwikkeling krat voor statiegeld blikjes

De invoering van statiegeld op blikjes kan leiden tot een afname van zwerfafval tussen de 70 en 90 procent. Heel belangrijk om het inleveren van deze blikjes dus zo makkelijk mogelijk te maken.

Bekijk case

Case Bank 2 loyalty

Design en Engineering reader en merchant

Ontwikkeling reader kassasysteem voor eenvoudige klantidentificatie

Bekijk case

Case The Shapery

Engineering dweil voor The Shapery

Engineering dweil voor The Shapery Engineering gepatenteerde dweil voor ontwerpbureau The Shapery Het productdesign van de multifunctionele dweil is volledig verzorgd door ontwerpbureau The Shapery. Brisk Industrial Design deed de engineering van deze gepatenteerde dweil. Develop en deliverBrisk Industrial Design ontwikkelde onder andere het water spray mechanisme. Deze feature geeft de gebruiker de mogelijkheid om […]

Bekijk case

Case Maquette tafel

Groene innovatie in beeld

Hoe toon je in één oogopslag het proces van groene energie naar waterstof? Met deze uitdaging ging Brisk aan de slag voor een energieproducent. Het doel was om beursbezoekers visueel duidelijk te maken hoe dit innovatieve, maar ingewikkelde, proces werkt. Bij Brisk houden we van meedenken met duurzame energieoplossingen.

Bekijk case

Case BinocVision

Design en Engineering van Loepbrillen

BinocVision is een vooraanstaand bedrijf in de medische sector dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige loepbrillen. Hun missie: kwalitatieve, betaalbare zorg voor iedereen.

Bekijk case

Case Redbull

Design en Productie RedBull award

Bij een toernooi hoort een winnaar. En bij een winnaar hoort… Juist, een award. Aworth, een dochteronderneming van Brisk, werd gevraagd om een unieke trofee te ontwerpen voor het Red Bull Four 2 Score toernooi.

Bekijk case

Case

De 3D tekentafel van Brisk

Bij Brisk passeren allerlei artikelen onze tekentafel. Groot, klein. Allerlei formaten. En ook voor allerlei industrieën.

Bekijk case

Case Sav-Ty

Engineering Sav-Ty hersluitbaar blik

De drankenindustrie verduurzamen met een hersluitbaar aluminium drankblik

Bekijk case

Case FunTab

Ontwikkeling tablethouder en -dispenser

‘Have some fun while you let it run’. De tagline van FunTab is gelijk raak. Bij Brisk mochten we meewerken aan dit leuke product.

Bekijk case

Case  S-30

Klassieke auto-onderdelen produceren

Productie van klassieke auto onderdelen uit diverse kunststoffen en rubbers

Bekijk case

Geert van Uffelen

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Zij werken al samen met Brisk Industrial Design

Onze klanten zijn heel divers, van start-ups tot multinationals. Samen realiseren we een indrukwekkend assortiment duurzame producten, van consumentengoederen tot geavanceerde en slimme oplossingen voor professionals.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte