Over ons

Wij brengen
ideeën tot leven

Full-service concept sinds 2016

Brisk Industrial Design is een jong en dynamisch ontwerpbureau met een voorliefde voor kunststof producten. Wij helpen onze klanten bij het ontwerp en de ontwikkeling van unieke, innovatieve en toonaangevende producten. 

Wij leveren een full-service concept. Wat begint als een idee werken wij uit tot een volwaardig product. Daarnaast zetten wij met onze partners de productie volledig voor jou op.

Onze betrokken en gedreven mensen

Oprichter & Productontwikkelaar

Geert van Uffelen

Mail Geert van Uffelen

Productontwikkelaar & 3D artist

Stijn Cox

Mail Stijn Cox

Productontwikkelaar & Expert AM

Jaron Beune

Mail Jaron Beune

Junior Product Designer

Lucas Schinkel

Mail Lucas Schinkel

Stagiair Productontwerpen

Vincent Verleg

Mail Vincent Verleg

Vacature

Junior Industrieel Product Ontwerper

Bij Brisk Industrial Design (voorheen Van Uffelen) zijn we op zoek naar een junior Industrieel Product Ontwerper die zich wil professionaliseren in Additive Manufacturing. Je werkt net als wij graag aan diverse technische uitdagingen. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en durft je tanden in complexe vraagstukken te zetten. Brisk Industrial Design is een jong en innovatief industrieel ontwerpbureau met een voorliefde voor kunststof.

Meer informatie?

De Brisk beloften

Wij betrekken je nauw bij het ontwerpproces en helpen je weloverwogen keuzes te maken. Daarbij krijg je drie beloften:

01 Doelgerichte aanpak

Jouw doel is onze stip op de horizon. Samen met jou zorgen we voor het gewenste resultaat. We zijn proactief en nemen initiatief.

02 Korte doorlooptijd

Per project maken we een inschatting van de tijdsbesteding. Dankzij ons brede netwerk kunnen we snel schakelen om prototypes te maken en te testen.

03 Technische ondersteuning

Tijdens de productontwikkeling komt er veel bij kijken. Gezien onze brede, technische expertise bij Brisk, nemen wij dit graag voor je uit handen.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte