Kleine series voor start-ups

Spuitgieten in elke seriegrootte

Als start-up is het vaak interessant om te beginnen met een relatief kleine serie. De afzetmarkt is nog te onduidelijk of het risico is te groot om direct te beginnen met het produceren van bijvoorbeeld 10.000 stuks. Wij zijn in staat om met spuitgieten, 3D printen of afgieten ook kleinere series voor u op te zetten.

Spuitgieten: Spuitgieten heeft het imago van hoge investerings- en machinekosten. Dit wordt vaak pas aanbevolen bij grote productie aantallen. Echter zit u hier als start-up of beginnende onderneming niet op te wachten. Toch zijn wij met de juiste partners in staat om ook kleine series te realiseren met spuitgieten zonder grote investeringen.

Vraag naar de mogelijkheden

3D printen

3D printen: 3D printen wordt veel ingezet voor het maken van prototypes maar wist u dat deze techniek ook uitermate geschikt is voor het produceren van kleine series? Vanwege de snelle doorlooptijden, lage opstartkosten en hoge flexibiliteit is het mogelijk om snel een eerste productie serie op te zetten.

Siliconen mallen, afgieten en vaccuumvormen: Ook hier gelden lage opstartkosten, relatief korte doorlooptijden en de mogelijkheid tot kleine afnames. Wij produceren series van enkelstuks tot enkele honderden stuks.