Behuizing laten ontwerpen

Behuizing laten ontwerpen | Brisk Industrial Design

Behuizing laten ontwerpen en engineeren

Bij Brisk draait het om praktische oplossingen die perfect passen bij de behoeften van onze klanten. Onze op maat gemaakte behuizingen zijn een perfect voorbeeld van deze aanpak. We begrijpen dat behuizingen meer zijn dan alleen een omhulsel; ze zijn de eerste indruk van een product en moeten zowel functioneel als esthetisch zijn. Een goed product ontwerp is hierbij essentieel.

In onze ontwerpstudio gaan we pragmatisch te werk. We beginnen met een grondige analyse van de eisen en wensen van onze klanten. Vervolgens vertalen we deze inzichten naar ontwerpen die zowel praktisch als functioneel zijn. Vervolgens maken we zo snel mogelijk prototypes doormiddel van 3D printen. Essentieel om zo snel mogelijk een behuizing prototype in je handen te hebben. Dit geeft direct praktische inzichten. Onze focus ligt op het vinden van de juiste balans tussen vorm en functie, zodat onze behuizingen niet alleen goed werken, maar er ook goed uitzien. Design sells; maar niet als het product niet goed functioneert.

Tijdens de ontwikkeling streven we naar efficiëntie en effectiviteit. We maken gebruik van onder andere 3D printen, spuitgieten en vaccuumvormen om hoogwaardige behuizingen en prototypes te produceren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Onze aanpak is praktisch en no-nonsense, gericht op het leveren van resultaten die zowel passend als betaalbaar zijn.

Neem contact op

En als het op levering aankomt, staan we garant voor een vlotte en probleemloze ervaring. We werken samen met een netwerk van betrouwbare leveranciers en producenten om ervoor te zorgen dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Onze behuizingen zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen opereren.

Bij Brisk weten we dat design verkoopt, maar we laten ons niet afleiden door franje. Onze focus ligt op het leveren van behuizingen die hun werk doen zonder poespas. Met onze no-nonsense aanpak en toewijding aan kwaliteit zijn we er trots op om de partner te zijn van keuze voor klanten die op zoek zijn naar praktische oplossingen voor hun behuizingsbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Brisk Industrial Design jouw behuizingsuitdagingen kan aanpakken met praktische, eigentijdse oplossingen.

Bekijk een voorbeeld case van een van onze succesvolle productontwerpen!

Cases

Onze klanten zijn helemaal Brisk

Luuk van der Heijden, Eigenaar Cedexis Medical Eyewear

Dankzij Brisk kunnen we met korte doorlooptijden flexibele klant specifieke eindproducten produceren. Vanwege de hoge mate van technische kennis is Brisk in staat om uiterst efficiënt, realistische oplossingen te bedenken die makkelijk te implementeren zijn in ons productieproces.

Jorgen Willemsen, TataSteel / SAB Profiel

“We kunnen altijd bij Brisk terecht voor onze technische ontwerpen in 3D-prints. Ze begrijpen onze wensen, daarom vinden wij onze samenwerking heel waardevol!”

Liane Elshout, Sr. Product Developer / TiSento

“Het is prettig om met Brisk samen te werken. Ze zijn professioneel en de communicatie duidelijk en adequaat.”

Frank Elbersen, Sales engineer / Oceanz

“Met Brisk Industrial Design heb ik zeer plezierig samengewerkt aan een aantal gezamenlijke engineeringsprojecten. Ze werken doelgericht en staan voor wat ze doen. Brisk weet dit te combineren met een grote mate van creativiteit en inlevingsvermogen aangaande de wensen van anderen. Het is boeiend en plezierig samenwerken.”

Bekijk meer reviews

Waarmee kunnen we jou helpen?

Waarmee kunnen we u helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte