Cases

Ontwerp en engineering medische videobrillen

Medische videobril

De maatschappij verandert continu en de zorg verandert mee. Innovatieve technologieën worden steeds vaker omarmd. Om de afhankelijkheid van ‘vaste’ beeldschermen en de negatieve gevolgen daarvan voor zowel de patiënt als de specialist te verkleinen, zijn videobrillen veel toegepaste oplossingen binnen de radiotherapie, echografie en mondzorg.

Design
Brisk Industrial Design is gevraagd om mee te werken aan de nieuwste versie van de Cedexis Vizo. De vernieuwde versie is volledig ontworpen op basis van gebruikerservaringen. Hygiëne, veiligheid en robuustheid zijn van groot belang. De videobril heeft daarom  geen scherpe hoeken en randen waar vuil zich kan ophopen.  Ook zijn de scharnieren volledig ge-engineerd voor veelvuldig en intensief gebruik. 

Develop
Het binnenwerk is zo ontwikkeld dat het assemblageproces vereenvoudigd is. Dit is bereikt door te werken met intelligente modulaire oplossingen. Deze maken ook toekomstige aanpassingen in de hardware mogelijk. 

Deliver
Inmiddels worden de brillen in-house geproduceerd uit een bio-gecertificeerd polypropyleen-achtig materiaal.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

''Robuuste, innovatieve en intelligente oplossing voor de medische industrie.”

Bekijk ook

Design en Engineering van Loepbrillen - BinocVision is een vooraanstaand bedrijf in de medische sector dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige loepbrillen. Hun missie: kwalitatieve, betaalbare zorg voor iedereen.

Design en Productie RedBull award - Bij een toernooi hoort een winnaar. En bij een winnaar hoort… Juist, een award. Aworth, een dochteronderneming van Brisk, werd gevraagd om een unieke trofee te ontwerpen voor het Red Bull Four 2 Score toernooi.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte