In 3 stappen naar een succesvolle product lancering!

Stap 1: Ontwerp

Welkom bij Brisk Industrial Design, waar we weten dat er meer in een product zit dan alleen het uiterlijk. Voor ons draait alles om de complete beleving van het product, van begin tot eind. Daarom duiken we diep in de ontwerpfase met brainstormsessies, schetsen en CAD-tekeningen, altijd met het doel om zo snel mogelijk een tastbaar prototype in handen te hebben.

Stap 2: Ontwikkeling

Is het ontwerp eenmaal klaar, dan tillen we het concept naar een hoger niveau om het om te vormen tot een product dat klaar is voor de markt. We maken keuzes over materialen, bepalen de dikte van de wanden, voegen essentiƫle montagedetails toe en richten ons op de optimalisatie van het product. Door middel van topologische analyses, temperatuurstudies en gedetailleerde assemblageplannen tackelen we elk mogelijk probleem. We finetunen de details, zoals lossingshoeken en passingen, om zeker te zijn van een perfect eindresultaat.

Stap 3: Levering

Met ons uitgebreide netwerk van leveranciers en producenten brengen we de serieproductie op gang. Of het nu gaat om spuitgieten, 3D-printen of vacuĆ¼mgieten, wij hebben de knowhow en de middelen. We nemen ook de sourcing van standaardonderdelen voor onze rekening. Het eindresultaat is vastgelegd in gedetailleerde 3D CAD-modellen, ondersteund door technische tekeningen, een Bill of Materials (BOM), Color Material Finish (CMF) specificaties, en complete assemblage-instructies.

Case uitgelicht: B2L reader

Bank2loyalty kwam bij Brisk Industrial Design met losse hardware en software. We hebben dit samengevoegd en uitgewerkt tot een volwaardig product. In de ideefase hebben we schetsen gemaakt voor het ontwerp van het systeem. In deze fase kwam onder andere naar voren dat het systeem niet op een pinautomaat mocht lijken en vooral vrouwen moet aanspreken. Vandaar de vriendelijke en ronde vormgeving.

Design en Engineering reader en merchant

Kortom, in 3 stappen naar een succesvol product. Design, Develop, Deliver. Voor nieuwe productideeen maar ook om bestaande producten te verbeteren.

 

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Bekijk ook

Vacature Junior Industrieel Product Ontwerper

De 6 voordelen van 3D printen