Cases

Bank2Loyalty

Kassasysteem reader

Klanten aan je bedrijf of merk binden kan met de digitale totaaloplossing voor klantidentificatie van Bank2Loyalty. Het systeem vervangt alle losse kortingskaarten zoals de AH bonuspas, Kruidvat-pas, Airmilespas etc. Een klant identificeert zichzelf met zijn betaalmiddel in plaats van met de losse kaarten. Hij houdt zijn pinpas tegen de pinautomaat aan en daarna tegen de reader van Bank2Loyalty. 

Brisk Industrial Design ontwikkelde de fysieke reader en aangesloten merchant device. De losse hardware en software hebben we vertaald naar een volwaardig product.

Design
Bank2loyalty kwam bij Brisk Industrial Design met losse hardware en software. We hebben dit samengevoegd en uitgewerkt tot een volwaardig product. In de ideefase hebben we schetsen gemaakt voor het ontwerp van het systeem. In deze fase kwam onder andere naar voren dat het systeem niet op een pinautomaat mocht lijken en vooral vrouwen moet aanspreken. Vandaar de vriendelijke en ronde vormgeving. 

Develop
Na de schetsfase heeft Brisk Industrial Design een 3D model en een prototype gebouwd. Hiermee kon Bank2Loyalty gebruikersfeedback ophalen. Dankzij 3D printen konden we heel snel schakelen en aanpassingen doorvoeren in de hardware van het systeem. 

Deliver
Na een zogenaamde product freeze, hebben we een 0-serie geproduceerd met vacuümgieten. Inmiddels staan de eerste 100 systemen van Bank2Loyalty in de winkels. Wat begon als idee  is nu werkelijkheid geworden! 

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Inmiddels is de eerste serie geproduceerd. Wat maanden geleden nog een idee was begint nu werkelijkheid te worden!

Bekijk ook

The Shapery - Gepatenteerde dweil voor de professionele industrie

Een tafel vol - Bij Brisk passeren allerlei artikelen onze tekentafel. Groot, klein. Allerlei formaten. En ook voor allerlei industrieën.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte