Cases

The Shapery

Gepatenteerde dweil

Het productdesign van de multifunctionele dweil is volledig verzorgd door ontwerpbureau The Shapery. Brisk Industrial Design werkte het ontwerp vervolgens uit tot een definitief productiemodel.

Develop en deliver
Brisk Industrial Design ontwikkelde onder andere het water spray mechanisme. Deze feature geeft de gebruiker de mogelijkheid om de grond nat te maken tijdens het dweilen. Ook is de dweil in hoogte verstelbaar en draait het handvat mee tijdens gebruik. Zo is de dweil stevig vast te houden in een gezonde lichaamshouding. Daarnaast hebben wij de DFA (Design for Assembly) en CMF (color material finish) opgeleverd. 

Hoogwaardige materialen
Alle kunststof behuizingen en losse onderdelen zijn geëngineerd voor spuitgieten. Van deze delen worden in China losse matrijzen gemaakt. De mop is uitgewerkt in hoogwaardige materialen: ABS kunststof en een stalen buisprofiel. Ook de dweil is gemaakt van staal met een vocht-absorberende dweilpad. 

Meer weten? Neem direct contact met ons.

De mop is uitgewerkt in hoogwaardige materialen, ABS kunststof en een stalen buisprofiel. Ook de dweil is gemaakt van staal met een vocht-absorberende dweilpad. Kwaliteit met een robuuste uitstraling.

Bekijk ook

Klassieke auto-onderdelen produceren - Productie van klassieke auto onderdelen

Bank2Loyalty - Reader kassasysteem voor eenvoudige klantidentificatie

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte