Cases

Engineering dweil voor The Shapery

Gepatenteerde dweil

Het productdesign van de multifunctionele dweil is volledig verzorgd door ontwerpbureau The Shapery. Brisk Industrial Design werkte het ontwerp vervolgens uit tot een definitief productiemodel.

Develop en deliver
Brisk Industrial Design ontwikkelde onder andere het water spray mechanisme. Deze feature geeft de gebruiker de mogelijkheid om de grond nat te maken tijdens het dweilen. Ook is de dweil in hoogte verstelbaar en draait het handvat mee tijdens gebruik. Zo is de dweil stevig vast te houden in een gezonde lichaamshouding. Daarnaast hebben wij de DFA (Design for Assembly) en CMF (color material finish) opgeleverd. 

Hoogwaardige materialen
Alle kunststof behuizingen en losse onderdelen zijn geëngineerd voor spuitgieten. Van deze delen worden in China losse matrijzen gemaakt. De mop is uitgewerkt in hoogwaardige materialen: ABS kunststof en een stalen buisprofiel. Ook de dweil is gemaakt van staal met een vocht-absorberende dweilpad. 

Meer weten? Neem direct contact met ons.

De mop is uitgewerkt in hoogwaardige materialen, ABS kunststof en een stalen buisprofiel. Ook de dweil is gemaakt van staal met een vocht-absorberende dweilpad. Kwaliteit met een robuuste uitstraling.

Bekijk ook

Groene innovatie in beeld - Hoe toon je in één oogopslag het proces van groene energie naar waterstof? Met deze uitdaging ging Brisk aan de slag voor een energieproducent. Het doel was om beursbezoekers visueel duidelijk te maken hoe dit innovatieve, maar ingewikkelde, proces werkt. Bij Brisk houden we van meedenken met duurzame energieoplossingen.

Design en Engineering reader en merchant - Ontwikkeling reader kassasysteem voor eenvoudige klantidentificatie

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte