Prototype laten maken

Prototype laten maken bij Brisk Industrial Design?

Bij Brisk draait alles om praktische oplossingen die zorgen dat jij zo snel mogelijk jouw productidee in handen hebt. Onze werkwijze met snelle prototypes zijn een uitstekend voorbeeld van deze benadering. Wij willen zo snel mogelijk ideeën fysiek in de hand hebben. We begrijpen dat prototypes meer zijn dan alleen testmodellen; ze zijn een cruciale stap in het ontwikkelingsproces en moeten zowel functioneel als representatief zijn voor het uiteindelijke product. Een goed technisch ontwerp is hierbij essentieel! Hier helpen wij jou dan ook graag mee.

Ons team van techneuten en ontwerpers gaan pragmatisch te werk. We starten met een grondige analyse van jouw product ideeën en inspiraties voor de uiteindelijke prototypes. Belangrijk om eerst op dezelfde lijn te staan. Vervolgens vertalen we deze inzichten naar prototypes die zowel praktisch als functioneel zijn. Uiteraard op niveau, ook qua afwerking.

We maken zo snel mogelijk prototypes met behulp van de meest nieuwe 3D print technieken. Wij werken met SLS, SLA, DLP en FDM. Dit stelt ons in staat om snel praktische inzichten te verkrijgen en het ontwerp bij te sturen waar nodig. Testen, testen, testen. Weg bij de computer, en snel met de prototypes aan de slag.

Meer mogelijkheden

Tijdens de ontwikkeling streven we naar korte loops. Snelle iteraties. Zo voorkomen we onnodig lange ontwerptrajecten. Bij product design is het belangrijk om pragmatisch te werk te gaan. Snelle, slimme oplossingen die samen een compleet nieuw product vormen.

En als het op levering van de prototypes aankomt, kunt je rekenen op een vlotte ervaring. We werken samen met een netwerk van betrouwbare leveranciers en makerspaces om ervoor te zorgen dat de prototypes tijdig geleverd worden. Met de prototypes kunnen mechanische testen gedaan worden, testen bij de eindklant, consumententesten etc.

Bij Brisk weten we dat een goede prototypes super belangrijk zijn in het ontwerpproces. Met onze no-nonsense aanpak en snelle loops heb je in no-time een goed prototype in handen van jouw productidee.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Brisk Industrial Design jou kan helpen bij het realiseren van een prototype van jouw productidee!

Bekijk ook

Kleine series voor start-ups

Product ontwikkeling voor de medische industrie