Cases

Ontwikkeling tablethouder en -dispenser

Ontwikkeling tablethouder en -dispenser

‘Have some fun while you let it run’. De tagline van FunTab is gelijk raak. Bij Brisk mochten we meewerken aan dit leuke product.
Latisus, een voorloper in entertainment en advertenties, heeft een opvallend product ontwikkeld: FunTabs. Deze full-color 3D geprinte tabletten zijn speciaal ontworpen om mannen tijdens het gebruik van het urinoir op feestjes en evenementen te vermaken. Het concept is simpel: door de tabletten in stukjes te plassen ontstaat er een interactief spelelement.

Design
Wij hebben nauw samengewerkt met FunTab om hun visie te begrijpen en te vertalen naar functionele ontwerpen van zowel de tablethouder als de dispenser. Met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en hygiëne hebben we houders ontworpen die geschikt zijn voor verschillende types urinoirs, en dispensers die gemakkelijk toegankelijk zijn voor de gebruikers. De houders en dispensers worden eenvoudig in het urinoir geplaatst met behulp van zuignappen, waardoor er geen boren of schroeven nodig zijn en ze in elke gebruiksomgeving toepasbaar zijn.

Develop
Vervolgens hebben we het ontwerp omgezet naar tastbare prototypes en uitgebreide tests uitgevoerd. In nauwe samenwerking met FunTab hebben we feedback geïntegreerd en het ontwerp verder geoptimaliseerd. We hebben gekozen voor hoogwaardige materialen, zoals 3D-geprint PA12 voor de houders en een combinatie van PA12 en PET-koker voor de dispensers, om functionaliteit te waarborgen. Het resultaat is een opvallende en aantrekkelijke oplossing die perfect aansluit bij het FunTab urinoirtablet.

Deliver
In de ‘deliver’ fase hebben we de ontwikkelde houders en dispensers in grotere aantallen geproduceerd en geleverd aan FunTab in samenwerking met Oceanz 3D printing. Zowel de dispenser als de verpakking hebben een professionele uitstraling dankzij toegevoegde branding en duidelijke instructies. FunTab kan nu met trots het complete product aanbieden aan hun klanten, waardoor de eindgebruikers kunnen genieten van een unieke en interactieve toiletbeleving. De combinatie van het revolutionaire FunTab urinoirtablet en onze hoogwaardige houders en dispensers creëert een onvergetelijke ervaring en versterkt het merk FunTab.

Samen met ons sparren over jouw nieuwe product? Neem contact op met Geert!

Meer weten van FunTab?
Volg ze op Facebook & Instagram

 

Have some fun while you let it run!

Bekijk ook

Klassieke auto-onderdelen produceren - Productie van klassieke auto onderdelen uit diverse kunststoffen en rubbers

Engineering Sav-Ty hersluitbaar blik - De drankenindustrie verduurzamen met een hersluitbaar aluminium drankblik

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte