Cases

Design en Productie RedBull award

Red Bull Four 2 Score Trofee

Red Bull Four 2 Score is een wereldwijd 4-tegen-4-voetbaltoernooi waar voetballers hun skills tonen op een klein veld zonder keeper. Red Bull Nederland organiseerde het Red Bull Four 2 Score evenement om voetbalcreativiteit te vieren. Bij een toernooi hoort een winnaar. En bij een winnaar hoort… Juist, een award. Aworth, een dochteronderneming van Brisk, werd gevraagd om een unieke trofee te ontwerpen voor dit wereldwijde 4-tegen-4-voetbaltoernooi.

Design
Het award-ontwerp is geïnspireerd op een straatvoetbalveld dat openbarst. Vier diverse spelers springen omhoog en ondersteunen de grote bal. Een dynamisch design dat het thema van het evenement omarmt.

Develop

Vervolgens werkten wij dit design tot in detail uit en produceerden we de award bio-based uit PA11.

Na het printen hebben we de award vakkundig bewerkt in de juiste kleuren. Dit was een behoorlijke uitdaging omdat de sokkel wel echt een steenlook moest hebben. En dat niet alleen. De award moest natuurlijk ook een passend gewicht hebben bij deze uitstraling. Daarom hebben we de award onderin gevuld met aluminiumvijzel.

Deliver

De Red Bull Four 2 Score trofee werd tijdens het evenement enthousiast ontvangen en is een gedenkwaardig aandenken voor de winnende teams en spelers. Ook op zoek naar een custom award? Ga direct naar de website van Aworth.

Samen met ons sparren over jouw nieuwe product? Neem contact op met Geert!

In een paar weken van schets naar fysieke award

Bekijk ook

Onze 3D tekentafel - Bij Brisk passeren allerlei artikelen onze tekentafel. Groot, klein. Allerlei formaten. En ook voor allerlei industrieën.

Design en Engineering van Loepbrillen - BinocVision is een vooraanstaand bedrijf in de medische sector dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige loepbrillen. Hun missie: kwalitatieve, betaalbare zorg voor iedereen.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte