Cases

Engineering Sav-Ty hersluitbaar blik

Hersluitbare drankblikjes

Het Sav-Ty ™ hersluitbare eindsysteem voor drankblikjes  is ontworpen om effectief te concurreren met vervuilende hersluitbare PET- en glazen flessen. Door het Sav-Ty ™ systeem kan het verbruik van kunststof in de drankenindustrie met 80% verlaagd worden.

Het eenvoudige en duurzame systeem is  op elk ​​formaat drankblikje te monteren.   Een drankblikje met het Sav-Ty ™ hersluitbare eindsysteem is bovendien gemakkelijk te gebruiken. Buig het lipje omhoog en draai een kwartslag om te openen. Na gebruik kan het blikje weer eenvoudig afgesloten worden. 

Design, develop, deliver
Brisk Industrial Design is gevraagd om de Sav-Ty ™ verder uit te ontwikkelen in samenwerking met initiatiefnemer en uitvinder Jeroen van Goolen. We hebben nieuwe wensen vanuit de markt doorgevoerd in het ontwerp. Zo hebben we het product verder doorontwikkeld op het gebied van gebruikersinteractie, spuitgiet baarheid en materiaalverbruik. Duurzaamheid stond hierbij ook hoog in het vaandel.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

''A beverage can with the Sav-Ty™ End System is sustainable and easy to use!''

Bekijk ook

Ontwikkeling tablethouder en -dispenser - ‘Have some fun while you let it run’. De tagline van FunTab is gelijk raak. Bij Brisk mochten we meewerken aan dit leuke product.

De 3D tekentafel van Brisk - Bij Brisk passeren allerlei artikelen onze tekentafel. Groot, klein. Allerlei formaten. En ook voor allerlei industrieën.

Vrijblijvende Offerte?

Ja, ik wil een offerte