Innovatie met productontwikkeling: jouw sleutel tot succes!

Innovatie met productontwikkeling: jouw sleutel tot succes!

Ben je op zoek naar manieren om je te onderscheiden van de concurrentie? Wil je jouw merkpotentieel omzetten in zinvolle, gewilde producten en diensten? Zoek niet verder! Ons team van ontwerpers, engineers en bouwers is klaar om complexe puzzels op te lossen en je te begeleiden bij elke stap van productontwikkeling. Lees verder om te ontdekken hoe wij jouw ideeën tot leven brengen!

Samenwerken vanaf dag 1!

Bij ons draait alles om teamwork. Vanaf het begin werken onze ontwerpers en engineers met jou samen. Deze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat we de allerbeste oplossing voor jouw nieuwe product vinden. Door kennis en ervaring te delen, komen we tot oplossingen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Mochten wij de kennis niet in huis hebben, hebben we een leuk netwerk van allerlei verschillende technische goeroes! Het resultaat? Een product dat niet alleen functioneel is, maar ook helemaal past bij jouw merk en de wensen van jouw klanten; volledig technisch uitgewerkt en met een passende esthetiek.

Van idee tot prototype.

Onze creatieve ontwerpers en slimme engineers ontwikkelen conceptoplossingen voor jouw nieuwe product. Maar daar stopt het niet. Met behulp van renders (visualisaties), 3D modellen en prototypes, verfijnen en presenteren we nieuwe ideeën. Prototyping is essentieel in ons proces. We maken functionele modellen om werkingsprincipes van het product te testen. We maken ook visuele modellen en prototypes die er net zo uitzien als het eindproduct. En met onze supersnelle 3D-printers kunnen we onderdelen razendsnel printen om oplossingen te valideren. Zo brengen we jouw idee van schets tot werkelijkheid.

Naadloos naar productie

Onze engineers werken technische concepten uit tot een prototype of een seriematig product, zodat de overdracht naar productiepartners soepel verloopt. We stemmen CAD-systemen en bestanden van de opdrachtgever, toeleverancier en onszelf op elkaar af voor een efficiënte overdracht. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technische problemen; wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. Full-service zoals je van Brisk gewend bent.

Meer mogelijkheden

Snelle time-to-market

De time-to-market voor nieuwe producten en diensten is superbelangrijk. Daarom zorgen wij voor een naadloze aansluiting van het productontwikkelingsproces op het realisatieproces. We ondersteunen je bij het uitbesteden van de productie van gereedschappen, onderdelen, sub-assemblies of hele producten. Met onze aanpak kunnen we de time-to-market verkorten, zodat jouw product snel op de markt komt en je de concurrentie voorblijft.

Tijdens de product ontwikkeling streven we naar korte en snelle iteraties. Zo voorkomen we onnodig lange ontwerptrajecten met eindeloze overleggen. Een pragmatische aanpak om snel tot een feitelijk kloppend product te komen

Neem contact op

Bekijk ook

In 3 stappen naar een succesvolle product lancering!

Prototype laten maken